29 de novembre de 2019
29.11.2019
Diari de Girona

Figueres tapia 160 forats de la xarxa de clavegueram

L'Ajuntament n'ha ordenat la calusura en considerar-los un perill per a les persones · Es troben en un carrer pendent d'urbanitzar de la Marca de l'Ham

29.11.2019 | 13:19
El carrer de la Marca de l'Ham pendent d'urbanitzar on es van tapiar els forats.

L'Ajuntament de Figueres tapia 160 forats i pous de la xarxa de clavegueram. Es tracta de pous de registre sitauts dins d'un carrer pendent d'urbanitzar del barri de la Marca de l'Ham.

L'actuació s'ha realitzat a través de la brigada municipal, que han comptat amb la col·laboració del personal que participa en el programa d'ocupació "Pla de barris", davant del perill que suposava la manca de cap tipus de tancament dels registres si algú hi accedia.

Les escomeses es van tapiar amb material de formigó prefabricat i es van ancorar al paviment amb morter per impedir-hi que qualsevol persona pogués accedir a l'obertura.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casella, ha destacat que "des de l'Ajuntament vàrem detectar l'existència d'aquests forats i pous de registre i, davant del perill que podien originar, s'ha procedit a tapiar-los per evitar qualsevol situació de perill".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook