La trucada d'un veí als Mossos d'Esquadra va permetre frustrar un robatori en una entitat bancària a Bàscara la matinada d'ahir. La mateixa entitat ha patit diversos robatoris. Els darrers, a punta de pistola, el 2015 i el 2016. Aquesta vegada només van poder trencar part del vidre.

En aquest cas, el robatori s'esperava perpetrar de matinada quan estava tancat. Eren la una de la matinada, segons informava el setmanari L'Empordà, del mateix grup editorial que Diari de Girona.

Un veí va sentir un soroll de vidres trencant-se al carrer. Es va adonar que algú estava intentant robar a les oficines que té CaixaBank a Bàscara, just a tocar de l'N-II.

El veí va trucar immediatament al 112, el telèfon d'Emergències, i una patrulla dels Mossos d'Esquadra s'hi va desplaçar. Aquest gest podria ser el que hagués frustrat un nou robatori i que només hagi quedat «en temptativa»en una de les delegacions de CaixaBank que semblen més atractives per als lladres.

Els lladres o lladre van trencar, amb un martell o mall, una part de la façana de vidre de les oficines amb l'objectiu, segons apunten les primeres informacions dels Mossos, d'endur-se una caixa. Finalment, en adonar-se que la policia n'havia estat alertada, van fugir sense res.