Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor d'edat per apunyalar-ne un altre en el marc d'una baralla a Figueres. Els fets van tenir lloc aquest dijous a quarts de sis de la tarda al carrer Joan Maragall, al bell mig de la zona comercial de la capital altempordanesa.

L'agressor va fugir del lloc després de l'atac però la policia el va poder detenir poc després. Els serveis d'emergències van traslladar la víctima fins a l'Hospital de Figueres i, segons fonts policials, amb una ferida a la zona posterior de l'espatlla profunda però de poca gravetat.

El jove es troba ingressat a planta de l'Hospital Josep Trueta després que fos derivat des de Figueres.

Els dos nois són menors de 17 anys, un d'ells procedent de sud Amèrica i l'altre, és de nacionalitat espanyola.

Els fets van passar cap a quarts de sis de la tarda. Segons alguns dels testimonis que ho van presenciar, els dos nois s'estaven discutint abans d'arribar al carrer Joan Maragall, en ple centre de la ciutat.

Pocs minuts després, l'agressor, que duia un ganivet de grans dimensions a les mans, el va apunyalar a la zona posterior de l'espatlla i va fugir corrent.

Les persones que es trobaven a la zona el van estendre a terra i van avisar als Mossos. Poca estona després els Mossos van detenir l'agressor a la plaça Abdó Terrades.

El SEM va traslladar el menor a l'hospital de Figueres, segons fonts policials, amb una ferida a l'espatlla.

El jove ferit està ingressat a planta del Trueta, ja que tenia ferides de poca gravetat.