El menor que el dijous al vespre va ser apunyalat per un altre durant una baralla en un carrer de Figueres està ingressat a l'hospital Trueta de Girona, on va ser traslladat des de l'hospital de Figueres. El menor va passar ahir a planta. L'agressió que va acabar causant-li la lesió es va produir a dos quarts de sis de la tarda al carrer Joan Maragall, en plena zona comercial de Figueres i en una hora encara amb força trànsit de gent.

Un altre menor amb qui s'estava discutint pel carrer l'hauria apunyalat amb un ganivet de grans dimensions. La gent que passava pel carrer el van estendre a terra, a l'espera de l'arribada dels Mossos. L'agressor va ser detingut pels agents poc després de fugir del lloc. El van detenir a la plaça Abdó Terrades.

Al lloc s'hi van desplaçar els serveis d'emergències, que van traslladar la víctima a l'hospital de Figueres i, segons fonts policials, presentava una ferida a la part posterior de l'espatlla de caràcter lleu. Després d'un període d'observació, va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ahir continuava ingressat.