08 de desembre de 2019
08.12.2019
Diari de Girona

Suspès el ple dels pressupostos de Llançà per un recurs d'ERC

Els republicans denuncien que el govern municipal va vulnerar els drets del regidors en no facilitar-los l'expedient

08.12.2019 | 00:14
Suspès el ple dels pressupostos de Llançà per un recurs d'ERC

L'alcalde de Llançà, Josep Guisset, ha hagut de suspendre el ple previst per dimarts dia 10 de desembre després del recurs de reposició presentat per Esquerra. Els republicans al·leguen que s'han vulnerat els drets dels regidors ja que, segons expliquen en un comunicat, no se'ls va facilitar els expedients corresponents a l'ordre del dia, entre els quals hi havia el dels pressupostos.

Esquerra assegura que a l'inici de la sessió informativa del dia 3 van advertir l'alcalde que s'havia saltat l'acord que fixa la periodicitat de les sessions. El portaveu d'ERC, Guillem Cusí, considera «intolerable que s'actuï d'aquesta manera» i recorda que en els sis mesos de govern s'han canviat les dates i hores dels plens en tres ocasions.

Segons Cusí «si les comissions han de servir, tal com indica el reglament, per a un millor estudi i preparació dels assumptes que s'han de sotmetre a aprovació i han de servir de base per el debat, és intolerable que actuïn d'aquesta manera, privant a l'oposició de la documentació necessària».

Els republicans denuncien també «la inoperància d'aquest govern», així com el cost que suposa pel poble governar d'aquesta manera, afirmen en la nota.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook