L'Ajuntament de Figueres ha previst més d'una trentena d'activitats dins del programa «Nadal als barris», una iniciativa que vol fomentar les activitats nadalenques de temàtica lúdica i festiva del 27 al 30 de desembre.

Respecte a les propostes incloses, es preveu la celebració de diferents espais de jocs i tallers de temàtica vinculada amb el Nadal, la tecnologia i la gastronomia, entre d'altres. A més, la programació preveu quatre espectacles familiars.

Un dels altres elements rellevants de la programació seran els «espais nadons», una proposta pensada per al públic més petit i que vol posar a la seva disposició elements de manipulació, experimentació i joc pensants per a nens d'1 a 4 anys.

Les activitats es realitzaran en horari de matins i tardes i al teatre del Bon Pastor i els centres cívics Joaquim Xirau i Creu de la Mà, així com a les diferents seus de les associacions de veïns participants. Enguany, a més, s'incorporà a la programació l'Antic Convent dels Caputxins.

El regidor d'Acció Cívica i Barris, Pere Casellas, ha destacat que el fet d'estendre la programació de Nadal als barris és un «mecanisme de cohesió i vertebració» per a la societat.