20 de desembre de 2019
20.12.2019
Diari de Girona

Figueres programa una trentena d'activitats del «Nadal als barris»

20.12.2019 | 00:36
Figueres programa una trentena d'activitats del «Nadal als barris»

L'Ajuntament de Figueres ha previst més d'una trentena d'activitats dins del programa «Nadal als barris», una iniciativa que vol fomentar les activitats nadalenques de temàtica lúdica i festiva del 27 al 30 de desembre.

Respecte a les propostes incloses, es preveu la celebració de diferents espais de jocs i tallers de temàtica vinculada amb el Nadal, la tecnologia i la gastronomia, entre d'altres. A més, la programació preveu quatre espectacles familiars.

Un dels altres elements rellevants de la programació seran els «espais nadons», una proposta pensada per al públic més petit i que vol posar a la seva disposició elements de manipulació, experimentació i joc pensants per a nens d'1 a 4 anys.

Les activitats es realitzaran en horari de matins i tardes i al teatre del Bon Pastor i els centres cívics Joaquim Xirau i Creu de la Mà, així com a les diferents seus de les associacions de veïns participants. Enguany, a més, s'incorporà a la programació l'Antic Convent dels Caputxins.

El regidor d'Acció Cívica i Barris, Pere Casellas, ha destacat que el fet d'estendre la programació de Nadal als barris és un «mecanisme de cohesió i vertebració» per a la societat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook