13 de gener de 2020
13.01.2020
Diari de Girona

Castelló tindrà deu habitatges nous de protecció oficial

Els podran llogar persones empadronades almenys des de fa tres anys . Són pisos amb dues habitacions i plaça de pàrquing

13.01.2020 | 11:39
Castelló tindrà deu habitatges nous de protecció oficial

El Patronat Santa Creu de la Selva, de Girona, ha adquirit 10 habitatges al Carrer Monturiol, número 52, de Castelló d'Empúries que destinarà a Habitatges de Protecció Oficial que podran llogar les persones empadronades al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys.

Aquests són habitatges nous d'entre 60 i 70 m2 amb dues habitacions i plaça de pàrquing. Els requisits per accedir a aquests habitatges, a part d'estar empadronat al municipi des de fa tres anys, són tenir uns ingressos mínims de 850euros nets mensuals, preferiblement tenir un contracte indefinit i no ser propietari d'un altre habitatge.

El Patronat Santa Creu és una fundació privada sense ànim de lucre que la Generalitat de Catalunya ha homologat com a promotor social d'habitatges i que contribueix des de l'any 1957 a fer efectiu el dret dels ciutadans a un habitatge digne i assequible econòmicament.

Malgrat que serà la Fundació qui finalment resolgui quines seran les persones adjudicatàries d'aquests immobles, la Fundació i el Departament d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries es coordinen per facilitar-ne l'accés a joves menors de 35 anys, famílies monoparentals o persones grans de més de 65 anys, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit