15 de gener de 2020
15.01.2020
Diari de Girona

Millores al pavelló Rafel Mora de Figueres per pal·liar-ne les deficiències

L'Ajuntament pinta la façana, substitueix la graderia i instal·la una barana de vidre

15.01.2020 | 13:08
Els seients de la graderia que se substituiran per altres de nous.

L'Ajuntament de Figueres ha iniciat els treballs de millora de diferents elements del pavelló d'esports municipal Rafel Mora.

A l'exterior del pavelló l'Ajuntament ha realitzat en les darreres setmanes la instal·lació d'una barana a les escales i la rampa que dóna accés a l'entrada principal de l'equipament pel carrer Joaquim Cusí. També s'han realitzat treballs de pintura general a la façana exterior de la instal·lació.

A més d'aquests treballs, l'Ajuntament de Figueres també ha procedit a realitzar millores a l'interior de l'equipament esportiu amb la instal·lació de nous seients a l'espai de la graderia.

Pròximament l'Ajuntament de Figueres té previst la substitució de la barana d'obra de la graderia de públic de l'equipament mitjançant l'enderroc del muret de 37 cm d'alt de la barana i el desmuntatge dels tubulars d'acer que conformen la resta de la barana per instal·lar-hi una barana totalment transparent amb mòduls de vidre.

Aquesta actuació permetrà millorar substancialment la visibilitat de la pista del pavelló perquè la totalitat de la barana serà transparent, mentre es manté la seguretat dels usuaris de la instal·lació.

El regidor d'Esports, César Barrenechea, ha destacat que "el pavelló Rafel Mora, com d'altres equipaments, estaven mancats d'inversió en el manteniment. Des del Govern ens hem fixat com a objectiu posar al dia les nostres instal·lacions per tal que clubs i esportistes de la ciutat puguin entrenar i competir en condicions".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook