Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes que portaven prop d'un quilo i mig de cabdells de marihuana al cotxe valorats en més de 7.000 euros. Al cap d'unes hores, van arrestar un tercer home que es va presentar a comissaria i va dir que era seva.

Els Mossos de Trànsit van interceptar el vehicle a Vilafant durant un control a l'N-260. Els arrestats són tres homes de 29, 33 i 38 anys, de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Sant Miquel de Fluvià, Figueres i la Jonquera. Se'ls acusa de ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar el passat dimecres durant un control de trànsit que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 38 de la carretera N-260, al seu pas per Vilafant.

Cap a dos quarts de quatre de la tarda, els Mossos van aturar un vehicle i van identificar-ne el conductor. Ràpidament, els agents van notar una forta olor de marihuana que provenia de l'interior del turisme.

Els agents van veure una capsa de cartó al seient de darrere i van comprovar que estava plena de cabdells de marihuana. Concretament, hi havia 1.400 grams de droga, valorada en més de 7.000 euros.

Per aquest motiu, els Mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Al cap d'unes hores es va presentar a la comissaria de Figueres un tercer, que va dir que era seva i se'l va detenir. També li van trobar 1.145 euros en efectiu.

Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.