21 de gener de 2020
21.01.2020

El port de Roses treu a concurs el fondeig i nous pantalans

El concurs per les boies fins al 2021 és d'un import de 158.520 euros L'Ajuntament obre les licitacions per millorar els serveis que també inclou un control d'accés de l'aparcament

20.01.2020 | 23:09

El Port Esportiu de Roses treu a concurs tres licitacions: el servei de boies de fondeig a les platges i cales de la població per a les temporades 2020-2021; la renovació del paviment de pantalans flotants i la renovació de maquinària i control d'accés de l'aparcament de les instal·lacions.

Pel servei de fondeig es contracta la instal·lació, manteniment i desmuntatge dels elements necessaris per al fondeig a les platges i cales de Roses indicades al pla d'usos de temporada per als anys 2020 i 2021. També s'inclou el muntatge dels perímetres dels camps de fondeig amb les boies corresponents i la reubicació d'aproximadament uns 50 fondejos ja existents, per tal de situar-los a l'interior dels polígons definits a cada platja/cala. El pressupost amb què compta aquesta licitació és de 158.510 euros per als dos anys de servei.

La contractació referent a la millora dels pantalans consisteix en el subministrament i muntatge dels elements necessaris per renovar les fustes dels pantalans flotants A, B i C del port esportiu, amb tarimes flotants de material sintètic de gran durabilitat i que no requereixin manteniment amb pintures o vernissos. El pressupost de la licitació és d'un total de 108.900 euros.

La darrera contractació consisteix en el subministrament, instal·lació i posada en marxa de la maquinària i sistemes de control d'accés de l'aparcament del port esportiu i el manteniment global dels equips, instal·lacions i sistemes objecte del contracte, amb un pressupost de 84.700?.

El procés tot just s'ha obert i les empreses interessades s'hi poden presentar fins al 4 de febrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook