Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dimecres a dos operaris que havien quedat atrapats al sostre d'una excavadora que ha quedat envoltada d'aigua a Camps de les Roques de Bàscara (Alt Empordà).

En l'operatiu de rescat han participat cinc dotacions dels Grups d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers, pertanyents a les unitats subaquàtiques i de muntanya, a més d'un helicòpter.

Segons informa Bombers de la Generalitat, els dos operaris es troben en bon estat de salut i han estat traslladats al camp de futbol d'aquesta localitat.

Cotxe enfonsat a la Tordera a Sant Feliu de Buixalleu

D'altra banda, els Bombers han rebut avui al migdia l'avís d'un cotxe parcialment enfonsat a la Tordera al seu pas per Sant Feliu de Buixalleu. Efectius del cos han revisat l'interior del vehicle i han confirmat que no hi havia cap persona a l'interior.

A més, dues dotacions dels Bombers han ajudat a dues persones que s'han vist arrossegades per l'aigua d'un torrent mentre circulaven amb el seu cotxe a la localitat de les Masies de Roda (Osona), que també han resultat il·leses.