28 de gener de 2020
28.01.2020

Figueres reprèn l'obra del carrer Damas Calvet, que acumula retards

L'Ajuntament ha sancionat l'empresa i ha iniciat el procediment per inhabilitar-la per a futurs concursos públics

27.01.2020 | 23:22
Figueres reprèn l'obra del carrer Damas Calvet, que acumula retards

Els treballs de millora del carrer Damas Calvet de Figueres es van reprendre ahir amb l'asfaltatge del vial després de setmanes de retards. L'Ajuntament preveu que aquesta setmana l'empresa adjudicatària, Excavaciones Ampurdan 2000 SL, finalitzi la pavimentació i que a principis de la que ve es podrà obrir al trànsit. Tot i això, encara restaran pendents la senyalització i els acabats d'obra.

Aquests treballs estava previst que s'iniciessin el passat 11 de desembre, segons va detallar el vicealcalde, Pere Casellas, i després de diversos requeriments l'Ajuntament els ha imposat una sanció de 8.000 euros per aquest retard. De fet, l'asfaltatge s'havia de reprendre la setmana passada però el temporal va impedir-ho.

A més, l'equip de govern ha iniciat el procediment per inhabilitar l'empresa per tal que no pugui presentar-se en futures licitacions de l'Ajuntament de Figueres.

Les obres de millora es van iniciar el mes de setembre, i consistien a millorar la xarxa de sanejament, l'accessibilitat i la pavimentació del carrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook