La Guàrdia Civil ha trobat més de 2.000 paquets de tabac de contraban en dos busos a la Jonquera. La policia va interceptar els dos autocars quan anaven cap a Montpeller i Marsella (França) en un operatiu aquest dimecres a la matinada.

La primera de les actuacions es va produir a tres quarts de tres de la matinada. Els agents van inspeccionar el vehicle i van fer el reconeixement d'equipatges i de les zones comunes de l'autobús amb destinació Montpeller.

Van sospitar d'una maleta i, en obrir-la, hi van trobar 1.490 paquets de tabac ros de la marca Marlboro Red, que no tenien els precintes fiscals corresponents. Aquest tabac de contraban està valorant en 7.600 euros. El seu propietari era un home amb passaport d'Algèria.

La segona actuació es va produir a dos quarts de quatre de la matinada. Els agents van inspeccionar un segon autobús que cobria la línia Barcelona amb destinació Marsella (França). Els guàrdies Civils varen requerir el propietari d'una de les maletes que es trobaven a la bodega del vehicle.

Era un ciutadà algerià que duia una bossa i a l'interior hi havia 690 paquets de tabac de la mateixa marca que a la primera actuació. Els paquets tampoc portaven els precintes fiscals i estan valorats en 3.500 euros.

Els agents van aixecar les corresponents actes de confiscació per una presumpta infracció administrativa de contraban.