El túnel del vent d'Empuriabrava aplega fins demà l'elit del vol indoor que participa en la setena edició dels Wind Games.

Fins a 180 atletes procedents d'arreu del món competiran en cinc disciplines: Formation Skydiving, Vertical FS, Freestyle, Speed Races i Dynamic.

La categoria Solo Speed, creada el 2017 es consolida com la categoria reina amb 21 equips.

En aquesta edició també se celebra el segon Campionat Català de Vol Indoor Solo Speed.

El Windoor d'Empuriabrava competeix amb dotze equips.

El Wind Games va començar dijous i s'allargarà fins demà. La directora de la competició, Aida Rico, constata que "estem molt contents de veure com els principals atletes del món trien Empuriabrava per mostrar el gran nivell que ha assolit el nostre esport en els últims anys".

En cada categoria s'esperen batalles èpiques. En vols en formació, per exemple, l'or s'espera que sigui molt renyit amb la presència dels 18 millors equips del món.

La competició internacional The Wind games es va posar en marxa per donar a conèixer el vol indoor. Les darreres sis edicions han tingut una audiència de més de mil milions de seguidors. Els organitzadors permeten seguir l'esdeveniment en directe.

A banda de les competicions també s'ha organitzat una marató solidària per recaptar fons per a l'ONG Care All Foundation.