Polèmica a Figueres per la difusió d'una fotografia en què s'exclou l'exalcalde i portaveu de Junts per Figueres, Jordi Masquef. El compte oficial de Facebook de l'Ajuntament va publicitar l'acte de presentació del llibre de la Unió Esportiva, que es va celebrar dimecres a la tarda, amb dues imatges. Una és general, amb el public i els sis pontents a la taula, i l'altra, la de la discòrida, amb el pla més tancat i en la qual Masquef no apareix.

Així ho ha denunciat el també diputat d'Esports, que va assistir a l'acte en representació de la Diputació de Girona. «Com diu el refranyer popular, es ben bé que de porc i de senyor se n'ha de venir de mena», ha etzibat. La imatge en qüestió va ser retirada hores més tard des del compte oficial de l'Ajuntament. Des de l'Ajuntament defensen que no s'ha retallat la imatge posteriorment, sinó que va ser feta així, i que se n'ha difós més d'una en què sí que hi apareix Masquef. Tot i això, des del gabinet d'alcaldia i en resposta a la publicació de Masquef, s'ha demanat disculpes i s'ha atribuït a un «error involuntari», que «en cap cas» ha estat fet «amb mala fe».

A la polèmica imatge hi apareix el conductor de l'acte, Santi Coll; el president del comitè del centenari, Carles Lloveras; l'alcaldessa Agnès Lladó, i el president de la Unió, Narcís Bardalet.