Figueres obrirà dissabte el nou aparcament a l'antic camp de futbol del Far, a tocar l'estació de tren i la carretera de Roses. El nou espai comptarà amb 380 places.

Serà el pàrquing dissuasiu més gran que tindrà la ciutat.

A l'aparcament s'implantarà el sistema de pagament tou: les dues primeres hores i la nit seran gratuïtes i per la resta del dia, costarà un euro.

El govern de Figueres va modificar el projecte d'aparcament respecte a l'inicial engegat per l'anterior govern per guanyar seguretat en l'espai.

S'ha enderrocat la grada oest de l'antic camp de futbol per tal de millorar la seguretat, visibilitat i que la zona guanyi un espai obert. S'ha reomplert també el buit existent a la planta soterrània on s'hi acollien els vestidors de la instal·lació amb el material procedent de l'enderroc i s'ha col·locat un sistema d'il·luminació.

L'alcaldessa, Agnès Lladó i el vicealcalde, Pere Casellas, han visitat avui el nou aparcament a punt d'obrir. Amb l'obertura d'aquest nou espai d'aparcament dissuasiu s'ajudarà a descongestionar el centre de la ciutat de vehicles.