Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 56 anys i nacionalitat francesa com a presumpte autor d'un atropellament a l'N-II a Capmany. La víctima va quedar greument ferida i el conductor causant de l'accident va fugir sense socórrer-la. L'arrestat és veí de Perpinyà i els Mossos l'acusen d'un delicte d'abandonament del lloc de l'accident i lesions. Els fets van passar el 29 de febrer, al punt quilomètric 768,8, de l'N-II, al terme municipal de Capmany, quan un vehicle va atropellar un home i va fugir sense prestar-li assistència.

Una de les patrulles que es dirigia al lloc de l'accident va creuar-se amb un vehicle que coincidia amb el turisme que havia fugit. Els mossos van fer mitja volta i el van aturar. Mentrestant, una altra patrulla va auxiliar la víctima, que presentava ferides greus, fins l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques, que va traslladar el ferit a l'Hospital de Figueres.

Els agents van constatar que el vehicle fugitiu presentava danys compatibles amb l'atropellament. Se li van fer les proves d'alcohol i drogues al conductor, i aquest va donar negatiu. Seguidament els Mossos el van detenir com a presumpte autor de l'atropellament.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 1 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.