La Cursa de Muntanya Entre Castells se celebrarà del 13 al 15 de març en la seva setena edició, a Vilajuïga. Els organitzadors defensen que creix en prestigi després de ser valorada com una de les curses més importants del calendari català de curses de muntanya i formar part, per primera vegada, de l'Internacional Trail Running Association (ITRA). Quan falten dues setmanes ja es compta amb més de 350 persones inscrites.

La novetat permetrà als corredors que finalitzin la prova reina -de 35 quilòmetres- sumar un punt ITRA per a la classificació dels millors corredors a escala mundial i, alhora, aconseguir un punt per participar a la prestigiosa prova Ultra Trail de Mont-Blanc - UTMB.

En el marc de potenciar i donar visibilitat a l'esport base i a la formació, l'Entre Castells ha apostat des dels seus inicis per organitzar l'Entre Castells Kids, una prova per als esportistes més joves, nens i nenes de 3 a 12 anys.

Enguany, per primera vegada, aquesta prova passarà a formar part del Circuit Català d'Escoles Trail Catalunya, i inaugurarà a més a més el calendari que engloba cinc proves d'arreu de Catalunya.

Nova prova

D'altra banda, i per segon any consecutiu, l'Entre Castells sumarà una prova de BTT, la qual s'inclou en el calendari de Copa Catalunya Infantil de BTT 2020 de la Federació Catalana de Ciclisme.

Ambdues competicions tindran lloc el dissabte 14 de març, a la zona del Mas Bartret de Vilajuïga, centre neuràlgic de l'esdeveniment esportiu durant tot el cap de setmana.