04 de març de 2020
04.03.2020

Roses comença l'obra per una zona verda i mirador al canal gran de Santa Margarida

La zona, amb 2700 metres quadrats, té vistes obertes al Parc Natural dels Aiguamolls

04.03.2020 | 12:19
Les obres que s'estan portant a terme al canal gran.

L'Ajuntament de Roses ha començat aquesta setamana les obres per a la millora i renovació de la zona verda situada entre el carrer Riu Ridaura i el Canal Gran, a la urbanització de Santa Margarida.

La privilegiada situació d'aquest espai, amb vistes obertes al Parc de Natural dels Aiguamolls, s'ha tingut en compte en el projecte, que emfatitzarà la seva funció com a mirador de l'espai natural.

El projecte aprovat preveu una reformulació de tota l'àrea, de 2.700 m?2; de superfície, que fins ara combinava zona verda amb parts pavimentades que es trobaven en mal estat i deteriorades pels desperfectes ocasionats per les arrels dels arbres.

El nou espai incorporarà una zona de descans i estada amb bancs i zona de jocs infantils. Una franja amb entarimat de fusta es destinarà a passeig resseguint la corba de contacte amb l'aigua del canal Gran, servint així de mirador dels Aiguamolls que s'obren a l'altra riba.

Les obres que s'estan portant a terme consisteixen en la demolició del paviment i vorada existents que se substituiran per una combinació de paviments que diferenciarà la zona d'estada de la de jocs infantils. La vegetació serà un element protagonista, mantenint-se els actuals pins i plantant-se nous tamarius per dotar de més espai verd el conjunt.

El projecte inclou la instal·lació de la xarxa de rec i l'enllumenat corresponents, la reparació de les esquerdes del mur exterior de la zona de moll, la col·locació de nou mobiliari urbà i de jocs per a infants, i la instal·lació de la tarima que actuarà com a passeig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook