Ensurt ahir el matí amb un camió de recollida de cartró a la ciutat de Figueres. Pels volts de tres quarts de nou del matí va començar a cremar la càrrega del vehicle pesant.

Els operaris que anaven amb el vehicle de reciclatge, a l'altura del carrer Empordà, en veure l'incendi, ràpidament van sortir del vehicle pesant. Cap dels treballadors va resultar ferit.

Els Bombers es van desplaçar a lloc amb dues dotacions. Els efectius van retirar la càrrega de dins del camió, majoritàriament caixes de cartró. Tot seguit, la van dipositar en un solar on es va aturar el vehicle.

Els efectius d'extinció d'incendis, tal com es procedeix en aquests tipus d'incendis, van anar removent els cartons i van apagar l'incendi.

Van estar treballant a lloc durant una bona estona apagant el foc, que no aixecava flames gaire altes. Però sí que es mantenia en alguna zona, segurament, empès per la tramuntana que bufava ahir al matí a la capital de l'Alt Empordà.

A banda de les dues dotacions terrestres dels Bombers, fins al lloc també s'hi han desplaçat tècnics municipals i de l'empresa Ecoserveis. Que són els encarregats de la recollida d'aquesta tipologia de residus.