Una figuerenca ha donat a llum a la seva filla en el taxi que la portava aquesta passada matinada a urgències, a l'Hospital de Figueres. Resulta que en arribar a la porta del centre hospitalari, el taxista, José Antonio, ha baixat de pressa del cotxe per anar a demanar una cadira de rodes i l'atenció del personal sanitari. Quan l'home ha tornat acompanyat dels professionals de l'hospital ja han sentit el plor de la petita, que havia nascut. "Tot ha anat molt ràpid", explicava José Antonio als seus companys.

Resulta que José Antonio feia guàrdia amb el taxi a la plaça de l'Estació, quan a la una i deu minuts de la matinada d'aquest dilluns, 30 de març, han rebut la trucada d'un veí de Figueres que preguntava si hi havia servei de taxis a la nit. Ell li ha dit que sí. Deu minuts més tard ha tornat a sonar el telèfon, i a l'altre cantó de la línia el mateix home demanava urgentment un taxi, perquè la seva companya, embarassada, ja estava a punt de parir. De seguida, el taxista s'ha traslladat fins a l'adreça de Figueres indicada i ha recollit la dona, que anava repetint: "No aguanto".

L'arribada a l'Hospital de Figueres ha estat pràcticament immediata i la dona tenia raó, perquè ha vist néixer la seva filla, tota sola, dins el taxi. En aquell moment, els sanitaris han atès la dona i el petit nadó, que en una camilla han estat ingressats al centre hospitalari