Veïns del barri Juncària-Parc Bosc de Figueres volen més seguretat perquè diuen haver detectat que a la zona s'incompleixen les restriccions de confinament. Per contra, el regidor de Seguretat de l'Ajuntament, Pere Casellas, diu que la percepció és errònia i que a la zona s'hi han interposat 22 denúncies administratives i una detenció. "No és dels punts més conflictius ara mateix", remarca.

L'alarma ha saltat entre els veíns després que aquest cap de setmana passat apareguessin diversos cotxes amb les finestres rebentades i consideren que és un símptoma que al barri s'incompleix el confinament, per això volen més patrulles policials. La zona del Juncària-Parc Bosc es troba al sector nord-oest de Figueres. En canvi, des del govern asseguren que s'hi està actuant i es recomana als veïns que avisin la Guàrdia Urbana davant qualsevol incidència.

En concret, a la zona s'han registrat poc més d'una vintena de denúncies en comparació amb les 644 interposades en el global de la ciutat. Al respecte, Casellas assenyala que les zones més preocupants són aquelles al voltant de supermercats, ja que és on es detecta gent que "aprofita" per comprar més d'un cop al dia o diversos dies seguits. així mateix, també s'han trobat amb veïns que "abusen de les excepcions" a l'hora de passejar el gos.