Dos nens, un d'ells de 9 anys i l'altre d'entre 12 i 14 es troben en estat crític després estar a punt d'ofegar-se a la platja de Roses, davant del popular edifici conegut com les Ones. Els dos joves estaven a l'aigua i pels volts de quarts de set del vespre i han estat punt d'ofegar-se.

En el moment dels fets hi havia personal sanitari del SEM a prop de la platja i els ha atès. El personal sanitari els ha intentat reanimar i finalment els han pogut remuntar però els dos nens estan molt greu (sobretot el més petit) i els han traslladat al Trueta. Dos helicòpters del SEM han aterrat a la platja i han evacuat els nens.

Es dóna el cas que a la platja de Roses encara no hi ha servei de socorrisme. Els dos menors, que son d'origen marroquí i residents a Figueres, estaven amb la mare d'una de les criatures a la platja.

A banda del SEM i la Guàrdia civil fins. Al lloc dels fets també s'hi ha traslladat els Mossos i la Policia local que ha desallotjat la platja perquè poguessin aterrar els dos helicòpters.