El parc aquàtic d'Aqua Brava obrirà demà i fins al 13 de setembre en un horari de deu del matí a set de la tarda. Ho fa uns dies després que L'Aquadiver de Platja d'Aro i el Water Word de Lloret de Mar hagin obert les portes. La crisi del coronavirus ha retardat aquest any l'obertura dels parcs i ho fan amb mesures de seguretat.

El centre de Roses, seguint les recomanacions sanitàries, ha instal·lat senyals i cartells per mantenir la distància de seguretat i ha instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic on es requereix.

Com cada any s'han millorat una part de les instal·lacions. Aquest estiu s'ha fet a la zona dels sanitaris i restaurants. També s'ha millorat la piscina Aquaroc perquè el client se senti en un paradís tropical.

Al recinte hi ha nombroses atraccions que reben cada any milers de visitants. El Pirate Island, la zona infantil ambientada sota la temàtica dels

pirates. Els petits de la casa trobaran les atraccions dels grans a la seva escala: Mini tobogans, Kamikazes i una piscina d'onades.

I el TropicIsland, la zona infantil ubicada al costat de la piscina d'onades, compta amb dos tobogans, els TROPIC RIVERS uns mini raftings per baixar amb flotador.

La piscina SPLASH, que rep les atraccions Rio Danube,mRio Bravo, Rio Grande, Colorado i Missisipi; el misteriós Black Hole, l'octospeed amb les seves vuit p istes ràpides, la piscina d'onades, l'Anaconda o la Cobra són altres dels divertiments que s'hi poden trobar.