El parc aquàtic Aqua Brava, a Roses, obre avui les portes. Romandrà obert fins al 13 de setembre, de deu del matí a set de la tarda. Ho fa uns dies després que l'Aquadiver de Platja d'Aro i el Water Word de Lloret de Mar. La crisi del coronavirus ha retardat aquest any l'obertura dels parcs i ho fan amb mesures de seguretat.

Seguint les recomanacions sanitàries, l'establiment ha instal·lat senyals i cartells per mantenir la distància de seguretat i ha col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic on es requereix.

Com cada any, s'han millorat una part de les instal·lacions. Aquest estiu s'ha fet a la zona dels sanitaris i restaurants. També s'ha millorat la piscina Aquaroc perquè el client se senti en un paradís tropical.

Al recinte hi ha nombroses atraccions que reben cada any milers de visitants. Al Pirate Island, la zona infantil ambientada sota la temàtica dels pirates, els petits de la casa trobaran les atraccions dels grans a la seva escala: Minitobogans, Kamikazes i una piscina d'onades.