L'Ajuntament de Figueres ha presentat avui el projecte "Racons de Figueres", una instal·lació lumínica amb frases a diferents localitzacions de la ciutat durant els mesos d'estiu. El projecte, realitzat per l'artista Xavi Bové convida els visitants a realitzar un recorregut pels indrets més significatius de la població, on es descobriran 10 missatges que proposen una reflexió amb la relació que mantenen els ciutadan amb l'entorn urbà i més immediat, omplint de nou el "buit dels carrers" durant els dies de confinament, "a partir de la mirada i el caminar dels visitants, en un joc de llum i ombres en la foscor", explica l'Ajuntament.

Cada intervenció consta d'un número, una icona i una frase, i a la part inferior l'etiqueta #raconsdefigueres.

La intervenció artística Racons de Figueres gira entorn dels conceptes Caminar, Observar, Redescobrir i Badar, tot seguint un recorregut amb 10 intervencions a diferents localitzacions de la ciutat.

El projecte s'emmarca en el Pla Estratègic de Turisme i pretén ser un recurs turístic per atraure visitants o allargar l'estada dels qui ja es desplacen a la ciutat.