08 de juliol de 2020
08.07.2020
Diari de Girona

Una parella fuig d'un hotel d'Avinyonet de Puigventós amb un deute de 400 euros

La xarxa Petits Grans Hotels posa el sector en alerta per evitar que els estafadors puguin actuar en algun altre establiment gironí

07.07.2020 | 23:48
Una parella fuig d'un hotel d'Avinyonet de Puigventós amb un deute de 400 euros

Una parella va passar un cap de setmana en un hotel d'Avinyonet de Puigventós i va marxar sense pagar la factura, que pujava a uns 400 euros. L'establiment, que forma part de la xarxa Petits Grans Hotels de Catalunya, ha alertat les associacions per evitar que es trobin en una situació semblant. El gerent del Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, ha afirmat que «no és una situació nova» i cada any hi ha «algunes incidències» per clients que marxen d'establiments sense pagar.

Segons l'avís enviat a les associacions hoteleres de la província, la parella va fer una reserva per al cap de setmana passat. Després de passar la nit a l'hotel d'Avinyonet de Puigventós, van baixar a esmorzar i van demanar indicacions per anar a una visita que tenien programada. La parella, segons els serveis reservats, havia de tornar a dinar a l'establiment.

No ho van fer i van marxar deixant un deute de quasi 400 euros. Els suposats clients tampoc van respondre les trucades i la targeta que havien entregat no va permetre carregar-los la factura.

L'hotel forma part de la xarxa Petits Grans Hotels de Catalunya. El gerent del Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, ha afirmat que «no és una situació nova». «Sempre hi ha a qui li agrada fer la festa i que la paguin els altres», ha lamentat.

La majoria dels clients actuen correctament però cada any registren incidències per persones que fan l'estada i marxen sense pagar. Sabrià remarca que enguany «cada euro compta» per a uns allotjaments que han estat tancats durant mesos per la crisi sanitària. «Fa mal i sap greu que hi hagi gent que s'aprofiti de la bona fe», ha conclòs. Als Mossos d'Esquadra no els constava cap denúncia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook