El jutge de guàrdia de Figueres ha enviat a presó un jove de 23 anys després que entrés a robar de matinada en una casa de Llançà (Alt Empordà) i agredís el propietari, quan aquest el va enxampar. Els fets van passar el divendres 17 de juliol en un domicili de la carretera d'El Port de la Selva de Llançà. El jove va entrar a l'habitatge i es va veure sorprès pel propietari. Aleshores, el lladre es va desfer d'ell agredint-lo lleument i va sortir corrents amb un telèfon mòbil.

Quan els Mossos i la Policia Local van arribar van comprovar que el noi havia fugit, van desplegar un dispositiu per trobar-lo. Poca estona més tard, els agents van trobar una persona que coincidia amb la descripció que havia donat el propietari de la vivenda.

Els policies van trobar-li el telèfon que acabava de robar i, a més, el jove no va poder donar cap resposta convincent d'on l'havia tret i va quedar detingut per un delicte de robatori amb força, un altre de danys i un de lesions. Es dona la circumstància que una hora abans dels fets, els agents havien anat en una altra actuació en la qual el mateix noi havia estat involucrat en una baralla amb altres joves.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 18 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.