L'Ajuntament de la Jonquera ha aconseguit 370.000 euros provinents de la subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis atorgada per la Generalitat. Amb aquests recursos tirarà endavant dues intervencions: l'adequació de l'enllumenat públic i la reforma i ampliació del poliesportiu municipal.

L'alcalde de la Jonquera, Sònia Martínez, constata que «l'aportació de la Generalitat contribuirà a poder executar aquests dos projectes que l'equip de govern tenia previst endegar».

Es tracta de dues inversions que tenen un efecte directe sobre la qualitat de dos serveis bàsics i que, per tant, és hora de fer-hi front, ha dit.

Per a l'adequació i renovació de l'enllumenat públic es destinaran 250.000 euros. Aquesta inversió es durà a terme l'any 2021 i permetrà canviar quadres elèctrics i altres elements de la infraestructura lumínica de la població; intervenció que en el seu conjunt permetrà avançar en termes d'eficiència energètica, reducció de la contaminació lumínica i també suposarà un estalvi econòmic. Tota l'acció tindrà un cost total de 526.050,84 euros.

Per al poliesportiu s'hi destinaran 359.657 euros, 120.000 dels quals amb la subvenció. Inclou diferents millores com un nou accés i punt d'atenció al públic.