Un home va resultar ferit dijous al vespre a l'Escala quan va ser atropellat per un vehicle en el moment en què creuava un pas de vianants a la plaça de les Escoles, segons canal 10. L'home, un veí de segona residència, va ser traslladat en ambulància a l'hospital de Figueres. La conductora del vehicle també va haver de ser atesa en patir un atac d'angoixa.

L'accident va passar al voltant de les nou del vespre quan un vehicle que sortia del carrer Rossinyol i anava en direcció l'Ave Maria, segons la televisió local, va envestir l'home que en aquell moment estaria creuant el pas de vianants que està situat just a la plaça de les Escoles.

El vehicle accelerava per accedir a avinguda Girona.

Al lloc s'hi va desplaçar la Policia Local i dues ambulàncies medicalitzades del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d'Esquadra i una dotació dels Bombers.

Els sanitaris van atendre el ferit, que va ser posteriorment traslladat en ambulància fins a l'hospital de Figueres on va arribar conscient.

La dona també va haver de ser atesa per un atac d'angoixa, informava la televisió local, i traslladada al Centre d'Atenció Primària.

A conseqüència de l'accident, l'avinguda es va haver de trallar al trànsit durant una hora i mitja.

Segons informava Canal 10, en aquest punt s'ha produït més d'un accident. Es tracta d'una cruïlla on conflueixen el carrer Russinyol, l'avinguda Girona i també el carrer Tramuntana.