13 de agost de 2020
13.08.2020
Diari de Girona

La Policia de la Jonquera avorta l'«ocupació exprés» d'una casa

Els veïns alerten que dos nois estaven forçant el pany; un dels ocupes acaba arrestat per la Policia Nacional

12.08.2020 | 23:28
La Policia Local al lloc dels fets.

La Policia Local de la Jonquera va avortar ahir una ocupació exprés en una casa a la població. La col·laboració veïnal va ser clau, perquè van alertar els agents que hi havia dos nois intentant forçar l'entrada de l'immoble.

Els dos implicats en el presumpte cas d'ocupació van ser sorpresos pels agents de la policia. Un d'ells va quedar arrestat per una infracció en l'àmbit de l'estrangeria per part de la Policia Nacional. A l'altre jove, els agents del CNP el van traslladar a la comissaria perquè comptava amb una sèrie de requeriments que s'havien de complimentar. Es tracta de dos joves de nacionalitat marroquina de 21 i 34 anys, respectivament.

Els agents de la Policia van alertar el propietari de la vivenda, situada al carrer de Lluís Companys, que es va fer càrrec de tancar-la després de ser desocupada. El propietari és un veí de la població.

Aquest intent d'ocupació va poder evitar-se gràcies a la col·laboració dels veïns, que van alertar al moment la policia de la població d'aquesta pràctica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook