La Policia Local de la Jonquera que havia entrat en aturada cardíaca. El treballador, de 58 anys, estava fent tasques de vigilància en un supermercat del Pertús quan va patir l'atac de cor.

Des de l'establiment, es va alertar la Policia Local pels volts de les dotze del migdia sobre els fets. Els dos agents juntament amb dos bombers francesos que estaven a la zona de l'establiment comercial, situat al carrer Fàtima, van atendre el vigilant.

Primer, tant els dos bombers francesos que estan de vacances a la zona i els agents de la policia li van realitzar les maniobres de reanimació de forma manual. Posteriorment, els agents locals li van aplicar el desfibril·lador automàtic.

Els agents de la Policia Local li van col·locar l'aparell, que al tercer impacte va fructificar. Posteriorment, van arribar a lloc una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

Els sanitaris del SEM van atendre el vigilant de seguretat, que, un cop estabilitzat, va ser traslladat a l'hospital. Es dona el cas que ahir, dia de l'atac de cor, la víctima havia fet els 58 anys.