Aquest divendres a la tarda va cremar una barca amarrada als canals d'Empuriabrava. Un foc espectacular va generar una columna de fum que es va poder veure des de molts punts de la comarca de l'Alt Empordà.

Els Bombers van estar treballant en aquest incendi aparatós que finalment també va afectar una altra embarcació que estava amarrada a prop de l'altra. Les flames també van provocar danys als pantalans del moll.

L'embarcació sinistrada va cremar en la seva totalitat i ahir els Bombers van informar que finalment havia acabat enfonsada, mentre que, segons Protecció Civil, el personal del port es va encarregar de treure les restes de combustible que havien vessat arran de l'incendi. El foc d'embarcació a Empuriabrava va obligar a activar en fase de prealerta el pla CAMCAT de Protecció Civil de la Generalitat arran del vessament de combustible a l'aigua. Aquest pla s'activa quan hi ha contaminació de les aigües marines, com va ser el cas de divendres.

Aquest incendi va obligar a mobilitzar fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat però també es van desplaçar als canals efectius de la Policia Local de Castelló d'Empúries, Mossos d'Esquadra i es va activar Salvament Marítim. La gran columna de fum va crear molta expectació a la comarca, sobretot a estiuejants i veïns de la zona més propera a la costa.