Una baralla multitudinària a la Jonquera aquest cap de setmana ha acabat amb dos detinguts.

Els fets es van produir la nit de dissabte a diumenge, tot va començar amb una baralla prèvia entre tres joves. Que va acabar derirvant en un atac entre una dotzena de persones i la intervenció de la policia.

Els Mossos d'Esquadra i la Mossos d'EsquadraPolicia Nacional A tots dos se'ls imputa presumptament un atemptat contra els agents de l'autoritat.

Aquesta baralla multitudinària va trencar el son dels veïns, alguns d'ells la van immortalitzar en un vídeo, com es produïa l'enfrontament a l'avinguda de Miquel Martí i Pol. Amb tot però, fonts policials, asseguren que prèviament hi havia hagut una baralla, sembla ser entre alguns dels implicats.

A les imatges es pot veure com pels volts de la una de la matinada dos joves s'enfronten a un altre i a partir d'aquí, s'hi van sumant més persones tant d'un grup com d'un altre. Els implicats en la baralla són magrebins i joves sud-americans.

La policia va haver d'intervenir en la baralla. Un dels nois és el que va rebre la pitjor part, dos joves el van estar colpenjat repetidament. Va quedar estirat a terra i va ser atès per la policia, però no va patir ferides de gravetat.

A lloc s'hi van desplaçar tant patrulles dels Mossos de la Jonquera, de Figueres i també, membres de la Unitat d'Intervenció Policial de la Policia Nacional.

Encarar-se amb la policia

Alguns dels joves quan la policia els intentava separar no van dubtar a encarar-se amb els policies, forcejar-hi i colpejar-los. Algun agent dels Mossos va resultar ferit lleu pels cops que va rebre.

La Policia Nacional no va dubtar a treure les defenses en algun moment per dispersar la baralla.

La baralla es va donar per dissolta, amb dos detinguts. Mentre que la intervenció policial es va donar finalitzada al cap d'una hora i quart.

Es dóna el cas que en el mateix punt d'aquesta baralla, al número 5 de l'avinguda de Miquel Martí i Pol l'any passat ja es va produir una altra baralla multitudinària. En aquest cas hi va haver fins i tot exhibició d'armes blanques i un detingut. També es van enfrontar una desena de persones que va recórrer diversos carrers de la localitat.