Els serveis d'emergència van rescatar ahir a la nit un menor ferit en unes roques de difícil accés al Port de la Selva

El nen de 14 anys va patir una lesió al turmell i el SEM el va evacuar al CAP de Llançà per ser atès.

Els fets es van produir pels volts de tres quarts de nou de la nit, a la zona de la Punta de la Creu de la població costanera.

Fins al lloc s'hi van desplaçar els Bombers amb dues dotacions -una vinguda de Figueres i l'altra, de Llançà-, el SEM, la Guàrdia Municipal del Port de la Selva, els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil del Port de la Selva.

Quan van arribar a lloc, es van trobar un grup de joves i un d'aquests ferits en unes roques a tocar al mar, en una àrea de difícil accés de la Punta de la Creu.

El van rescatar de la zona, se li va fer la primera atenció i posteriorment, el van portar cap a l'ambulància del SEM, que va traslladar el noi fins al CAP de Llançà.

Caiguda a cala Tamariua

El mateix diumenge, cap a les vuit del vespre, Protecció Civil del Port de la Selva va donar també suport a la Guàrdia Municipal i al SEM per la caiguda d'un noi, en aquest cas de 20 anys que havia caigut a les roques de la cala Tamariua. En aquest cas va patir un trau al CAP i el SEM el va traslladar amb l'ambulància, també fins al cap de Llançà.

Aquest diumenge ha estat especialment mogut a les comarques gironines pel que fa a rescats, els Bombers s'han hagut de desplaçar en diversos punts del medi natural.