Els Bombers van treballar aquest dilluns a la nit en un incendi d'un camió a l'autopista AP-7 al seu pas per Capmany. L'incendi va ser aparatós, no només perquè les flames van destrossar per complet la cabina i part de la caixa del tràiler, sinó perquè a més es van estendre pels marges del voral de la via i van cremar 500 metres quadrats de vegetació.

Els efectius d'emergències van rebre l'avís de l'accident quan passaven sis minuts de les deu de la nit. Els Bombers van derivar diverses dotacions al servei, que es va produir a l'altura del quilòmetre 14 de l'autopista, en sentit França. Van apagar el foc i a tres quarts d'onze de la nit ja van donar per controlat el foc de vegetació. El servei es va donar per finalitzat del tot, a dos quarts de dues, segons els Bombers.

El SEM per la seva banda no va haver d'atendre ningú, ja que no es va haver de lamentar cap ferit. A lloc també s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra. El camió transportava palets amb brics, concretament, de gaspatxo. Ahir al matí es van reparar els danys causats per l'accident de trànsit, segons el Servei Català de Trànist.