Els Mossos d'Esquadra han detingut in fraganti a Figueres un home que havia entrat robar al pis del seu veí. Els agents van veure el delinqüent baixant des d'una terrassa. L'arrestat és un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un robatori amb força.

Els fets van succeir el vespre del divendres 21 d'agost en un pis del carrer Torres i Bages de Figueres quan un home es va despenjar des d'una terrassa al pis inferior.

Els agents de la comissaria de Figueres es van dirigir al lloc i van comprovar que efectivament algú havia forçat la porta del balcó i havia accedit a l'interior del pis.

Els Mossos van anar al pis superior i van comprovar que el mateix inquilí que hi vivia era el que hauria entrat al pis de sota i hauria comès el robatori.

Després d'identificar-lo, els agents el van detenir com a presumpte autor del robatori amb força. El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 22 d'agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Precisament el passat 19 d'agost, els Mossos van detenir un altre home de 42 anys de nacionalitat argentina i veí de Figueres, com a presumpte autor de tres robatoris amb força, un d'ells en grau de temptativa. L'home hauria comès tres robatoris en una casa en construcció de Figueres i va sostreure'n eines.