Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes després d'una persecució a Mossos d'EsquadraLlançà Els agents feien un control la passada matinada a l'N-260, punt quilomètric 22 de Llançà, quan pels vols de tres quarts de sis, aproximadament, els va aparèixer un turisme a gran velocitat que va frenar de cop en veure el control policial. El vehicle va fer mitja volta creuant la línia contínua i va marxar en direcció oposada del control cap a Llançà a gran velocitat.

Els agents van pujar al vehicle patrulla i el van seguir. El turisme anava a gran velocitat i fins i tot va envair el carril contrari per agafar revolts amb una conducció temerària. Fins i tot es va saltar el semàfor en vermell de l'encreuament que dona accés a la població de Llançà direcció a l'estació de tren. Dirigits cap a un camí de terra els agents es van apropar al vehicle que fugia, que va frenar de cop i van haver de fer una maniobra evasiva per tal d'evitar col·lidir-hi, fet que va propiciar que el vehicle anés a l'andana de les vies del tren, sense poder impedir la petita caiguda. Els agents no van prendre mal, van sortir del vehicle i van detenir els dos homes, conductor i copilot. Els arrestats són dos homes que properament passaran a disposició judicial.

Un d'ells és un home de 36 anys de nacionalitat francesa amb domicili a Fechain (França), a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària: de conducció temerària. És dona el cas que els Mossos han descobert que té el permís de conduir anul·lat judicialment per les autoritats franceses des del gener d'enguany, per aquest motiu se li imputa un delicte de conduir amb privacitat judicial cautelar o definitiva de permís de conduir. No comptava fins ara amb antecedents. L'altre arrestat és un home de 25 anys de nacionalitat francesa i veí de Denain (França), a qui s'acusa d'un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. Tampoc tenia antecedents.

Una grua va haver de retirar ahir al matí el cotxe policial sinistrat a les vies del tren.