Continua el degoteig de baixes al PDeCAT i ara s'hi suma l'exectuvia local de Roses, que també ha dimitat en bloc, tal com ahir ho va fer l'executiva de l'Alt Empordà.

L'Executiva local de Roses, encapçalada per Lluís Espada i de la qual formen part dotze militants més, enre els quals hi ha l'alcaldessa del municipi, Montse Mindan, ha estripat el carnet del Partit Demòcrata.

En un comunicat en el qual s'exposen els motius, argumenten que ha estat una decisió "llargament meditada" que han pres veient "la deriva" que està prenent el partit "que no respecta els acords presos en la darrera Assemblea Nacionali en el Consell Nacional" celebrats el desembre del 2019 que van establir "transitar cap a Junts per Catalunya".

L'executiva qualifica d' "intolerable" la decisió del Partit Demòcrata de portar Junts als tribunals pel control de les sigles i lamenten que no s'hagi avantposat el diàleg i que els associats no fossin consultats al respecte.

En l'escrit, argumenten que el projecte polític de Junts aposta per la "suma de persones de diferent procedència política iprofessional" i consideren "fermament" que aquest és el "millor instrument". El comunicat es tanca manifestant la "confiança i fidelitat en el lideratge del president Puigdemont".

Aquestes baixes de la secció local arriben després que ahir també ho comuniqués l'executiva comarcal del PDeCAT, encapçalada per Ferran Roquer.