La Policia Local de la Jonquera ha detingut un home de 35 anys per robar una bossa d'una estrebada a un francès de 63 anys, quan aquest estava assegut en una terrassa d'un bar del carrer Major. La víctima ha patit danys arran de la caiguda i els agents han enxampat el delinqüent poc després.

Els fets van passar ahir pels volts de l'una del migdia quan la víctima, un home de 63 anys i d'origen francès, estava asseguda en un bar.

Segons va informar la Policia Local de la Jonquera un lladre se li va acostar i li va fer una forta estrebada a la bossa bandolera que duia que el va fer caure al terra. Arran de la caiguda, va patir diverses rascades i danys a la mà dreta i el van traslladar al CAP del municipi perquè l'atenguessin i li curessin les ferides.

Ràpida actuació policial

La Policia Local va mobilitzar ràpidament els seus efectius i va aconseguir enxampar el lladre a uns 500 metres del lloc on s'havia comès el robatori. La detenció de l'home de 35 anys es va produir poc després que es cometés el furt i el van arrestar com a presumpte autor d'un declite de robatori amb violència i intimidació.