Els Mossos d'Esquadra busquen tres homes per assaltar un jove de Figueres, colpejar-lo i retenir-lo dins un cotxe. Segons ha denunciat la víctima, els fets van tenir lloc poc abans de la mitjanit d'abans d'ahir, dia 23 de setembre. El noi ha explicat als Mossos d'Esquadra que els desconeguts se li van abraonar mentre caminava pel voral de l'N-260.

Els tres homes, que van baixar de dos cotxes diferents, el van agredir, li van tapar els ulls i lligar les mans i el van amenaçar amb una pistola.

A més, segons consta a la denúncia, li van regirar les butxaques i se li van endur el mòbil. El jove va poder deslligar-se i quan va adonar-se d'un descuit dels assaltants, va marxar corrents.

Cap a quarts de quatre de la matinada d'ahir, dia 24 de setembre, el jove de Figueres es va presentar a la comissaria per denunciar que l'havien agredit i retingut contra la seva voluntat.

Segons recull la denúncia, els desconeguts el van agredir sense cap motiu. El van colpejar, li van tapar els ulls i li van lligar les mans. A més, el van amenaçar amb una pistola.

Els assaltants van retenir el jove, li van buidar les butxaques i li van robar el telèfon mòbil i documentació personal.

Segons el relat de la víctima, en un moment determinat ell mateix va poder deslligar-se, va esperar un descuït dels agressors i quan va veure l'oportunitat es va posar a córrer enmig de la foscor per escapar dels seus raptors.

Segons va assegurar la víctima, quan ell va aconseguir allunyar-se, va sentir tres o quatre trets. Encara va poder veure com els tres homes pujaven al cotxe i marxaven del lloc de l'agressió, robatori i retenció.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar els desconeguts i aclarir el cas.