L'àvia i el net atropellats aquest dilluns al vespre per un conductor drogat a Figueres continuen ingressats a l'hospital Josep TruetaAmbdós presenten fractures que són quirúrgiques i no es tem per la seva vida, segons fonts hospitalàries.

L'accident de trànsit va produir-se dilluns al vespre a la carretera N-260 en direcció a Llançà, a l'altura del passeig John Lennon.

Ambdós travessaven un pas de vianants i una furgoneta els va envestir per causes que s'investiguen. Els serveis d'emergències (Guàrdia Urbana de Figueres, Bombers de la Generalitat, SEM) van acudir a lloc amb diveses dotacions i van atendre el nen i la seva àvia, que van patir lesions de gravetat.

Les víctimes són una dona de 69 anys i el seu net, de 8. Tots dos van ser evacuats a l'hospital Josep Trueta de Girona, on van quedar ingressats i presenten fractures quirúrgiques, és a dir, que requereixen d'una intervenció i passar pel quiròfan.

La Guàrdia Urbana de Figueres va detenir al moment el conductor de la furgoneta. Els agents locals li van realitzar les proves d'alcoholèmia i de drogues arran del greu accident de trànsit. El xofer de la furgoneta va donar positiu en el test de detecció de drogues.

Acusat de dos delictes

L'arrestat és un home de 45 anys, el qual la Guàrdia Urbana acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial i d'un delicte de lesions per imprudència greu.

Ahir al matí, el xofer de la furgoneta va passar a disposició judicial als jutjats de Figueres.