Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves per dos robatoris diferents en dos domicilis de Llançà. En el primer cas, es tracta d'un home de 25 anys que va entrar a robar en un pis de Llançà i va amenaçar els ocupants amb una arma blanca. Els fets van tenir lloc la nit del 7 d'octubre quan l'home va entrar en un domicili del carrer del Fluvià de la població altempordanesa. Una vegada dins va amenaçar els seus ocupants amb un esprai de pebre, una clau anglesa i un ganivet. A un d'ells, a més, li va ventar un cop de puny a la cara i amb el ganivet li va fer un petit tall al canell. El jove volia emportar-se un televisor però al final va acabar marxant sense res. Finalment la policia el va detenir el divendres 9 d'octubre.

El detingut de 25 anys li consten nombrosos antecedents. El dissabte 10 d'octubre va passar a disposició judicial i en van decretar la llibertat amb càrrecs.

Per altra banda, aquest dimarts 13 d'octubre els Mossos van detenir un altre jove de 19 anys per entrar a robar en una segona residència de Llançà. Els fets es remunten al febrer, entre el 14 i el 16 quan el jove hauria entrat en aquesta segona residència del carrer de la Unió esbotzant la porta. Una vegada dins hauria regirat tot el domicili i s'hauria emportat roba.

Finalment els Mossos van determinar l'autor del delicte i aquest dimarts el van detenir a Figueres. El jove no compta amb antecedents. Properament serà citat per declarar davant de l'autoritat judicial competent.