Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes per robatoris violents a Figueres, on van agredir i causar lesions a les víctimes. La primera de les detencions per part dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres va ser el 9 d'octubre.

Un home de 27 anys i nacionalitat marroquina va ser detingut com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions contra la propietària d'una botiga.

La comissaria va rebre l'avís d'adreçar-se a un comerç situat al carrer Sant Llàtzer, on un home havia intentat furtar diversos productes ocultant-los sota el jersei.Diversos testimonis tenien retingut un home que, en ser recriminat pel furt, s'havia posat violent, havia agredit la propietària amb un cop de puny i li havia causat diversos hematomes a la cara i al llavi.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 10 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. L'11 d'octubre, van detenir dos homes de 21 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres i Sant Adrià del Besòs.

De matinada, els homes van abordar un jove per demanar-li diners i, tot i donar deu euros, el van colpejar i el van tirar a terra per sostreure-li més diners, la cartera, unes claus i el telèfon mòbil. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 11 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Finalment, el 13 d'octubre es va detenir al carrer Tapis un home de 29 anys, de nacionalitat marroquina, amb nombrosos antecedents, que va trencar una ampolla i li va fer un tall a la cuixa a un veí a qui volia robar.