Els Mossos han denuciat penalment un home a Garriguella per conduir temeràriament a 221 km/h en una via limitada a 90 km/h i publicar-ho a internet. L'home denunciat feia difusió a les xarxes socials dels vídeos amb les infraccions

Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, amb la col·laboració d'efectius de seguretat ciutadana de la comissaria de Figueres, van denunciar penalment el passat 15 d'octubre, un home de 30 anys, de nacionalitat francesa i veí de Garriguella (Alt Empordà), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària: per conduir temeràriament i circular a una velocitat penalment punible.

Els fets van iniciar-se a principis del mes d'octubre quan els mossos van rebre diverses denúncies dels veïns de Garriguella, que mostraven el seu malestar per la circulació de diverses motocicletes que posaven en perill els habitants de la població, tant nens, com adults i gent gran.

Els agents van obrir una investigació i van veure que el presumpte autor dels fets era un veí de Garriguella mateix, que tenia un canal de Youtube i havia penjat diversos vídeos a les xarxes socials conduint temeràriament, a velocitats penalment punibles i, fins hi tot, donant-se a la fugida d'una patrulla policial.

En un d'aquests vídeos es podia comprovar que l'home circulava a 221 km/h per la carretera C-252, en un tram limitat genèricament a 90 km/h.

Els mossos van identificar l'autor dels fets i, després de prendre-li declaració, li van obrir diligències i va quedar denunciat penalment com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, conduir temeràriament i circular a una velocitat penalment punible.

El denunciat, que no tenia antecedents, declararà sobre els fets davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, quan sigui requerit.