20 de octubre de 2020
20.10.2020
Diari de Girona

Creen els Premis de Recerca sobre el castell de St. Ferran

L'Associació Amics del Castell de Sant Ferran pretén apropar els joves al coneixement de la fortificació

19.10.2020 | 22:59
Un dels moments de la presentació al castell de Sant Ferran.

Convoquen el Premi de Recerca de Batxillerat Amics del Castell de Sant Ferran, que permetrà aprofundir sobre algun aspecte de la fortificació i apropar els joves.

El president dels Amics del Castell de Sant Ferran, César Barrenechea, va explicar que des de l'entitat es vetlla per donar a conèixer la fortalesa i que tenen intenció d'atreure els joves. Els premis s'han creat per tal de vincular-los amb el castell.

El vicepresident i responsable de cultura, Fede Luque, va explicar que l'objectiu d'aquest tipus de treball de recerca no és exclusivament estudiar els fets històrics, militars o no, que van ocórrer al castell sinó també estudiar qualsevol altre punt de vista o de coneixement com ara social, antropològic, cultural, turístic, arquitectònic o tecnològic, que permetrà donar un impuls més a la promoció del nostre patrimoni.

Es donaran tres premis, un de 300 euros i dos de 150 euros i seran complementats amb packs de visites a la «catedral de l'aigua» del castell i amb obsequis de record.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit