Una manifestació a favor del poble armeni talla l'AP-7 a Agullana.

Hi ha unes 200 persones concentrades que generen retencions en sentit Figueres.

Aquesta concentració ha començat cap a les 11 del matí i hi havia poc més de 50 persones i llavors, les dues direccions de l'autopista.

Ara però, a tres quarts de dotze del matí, ja n'hi ha unes 200.

Els Mossos d'Esquadra es troben sobre el terreny per intentar desfer la manifestació.

Els manifestants porten cartells de "SOS Armènia" i es troben asseguts a terra. Condemnen la guerra que s'està produint entre Armènia i l'Azerbaidjan.

A causa de la mobilització, hi ha retencions a la zona, segons informa el Servei Català de Trànsit que ja superen els 4 quilòmetres.

La Policia Local de la Jonquera dóna suport als Mossos de Trànsit amb els desviaments per l'N-II arran de la manifestació a l'autopista.

Es fan desviaments per la sortida 3 en sentit nord. Cap a la una del migdia ja s'ha començat a detectar aturades a l'N-II a la Jonquera perquè li costa absorbir el trànsit i estan tallats els accessos cap a l'autopista.

Cap al voltant de 2/4 de 4 de la tarda ja no hi havia cap carril tallat i l'AP7 ha quedat oberta al trànsit, després d'estar tallat més de 4 hores.

La setmana passada un milicià armeni, que era empresari de Lloret, va ser enterrat a la població de la Costa Brava. Havia mort després d'un atac contra el vehicle on anava.