Un home va resultar ferit ahir durant la matinada en intentar apagar el foc d'una caldera a Colera. Una ambulància del SEM va traslladar la víctima, afectada de poca gravetat, a l'hospital de Figueres. Presentava una intoxicació per fum.

L'incendi es va desencadenar cap a tres quarts de tres de la matinada en una casa del carrer del Port. Un habitatge que consta de dos pisos. El foc es va declarar en una habitació interior de la segona planta que dona al jardí i, sortsament, les flames només van afectar la caldera.

Els Bombers s'hi van desplaçar amb una dotació i en arribar van trobar un dels inquilins que havia intentat apagar el foc de l'aparell. Arran d'aquesta actuació, presentava una intoxicació per fum.

Els efectius de salvament van apagar les flames i van donar per extingit el foc al cap d'un quart d'hora. Però després van haver de realitzar tasques de ventilació, ja que tot l'habitatge havia quedat ple de fum.

Per la seva banda, els sanitaris del SEM van atendre l'únic ferit -la resta d'inquilins havien sortit de la casa de Colera i s'havien desallotjat-, que presentava una intoxicació de fum de caràcter poc greu. Per aquest motiu, el van traslladar amb ambulància a l'hospital comarcal de Figueres per ser atès.