L'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava ha fet una crida a través dels seus comptes de Facebook i Instagram per intentar saber qui hi ha darrere dels actes vandàlics que s'han produït aquest cap de setmana al municipi. La trencadissa de vidres de locals comercials i vehicles i les destrosses en altres propietats han estat considerables.

Des de l'entitat demanen la col·laboració ciutadana per tal que aquelles persones que hagin pogut ser testimonis dels fets i, sobretot, si han gravat algun vídeo amb el mòbil, el puguin facilitar a les autoritats policials. També demanen als propietaris de locals o d'immobles que disposen de càmeres de videovigilància que revisin les imatges per si poden ajudar a la identificació dels vàndals.

"L'Associació de comerciants i empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava volem expressar el nostre malestar i rebuig als actes vandàlics que s'han produït aquesta passada nit. Recolzant als/les efectades. Ens posem en marxa cercant una solució, per reconduir el civisme i la convivència al nostre municipi", han escrit els responsables de l'associació als seus comptes de les xarxes socials, acompanyant aquest text amb cinc fotografies il·lustratives de l'acció destructiva.